Behandelingen

Orthomoleculaire therapie

Op zoek naar een betere gezondheid? Een leefstijl met meer energie? Beter slapen? Kortom: wil je van je klachten af? Ik help je op weg naar een gezondere versie van jezelf door de oorzaak van je klacht te achterhalen en op een natuurlijke manier de balans te herstellen.

Voedingsadvies

Ons lichaam maakt uit voedingsstoffen energie. Bij gezondheidsklachten is er altijd sprake van een verstoorde energieverdeling in ons lichaam. Het lichaam kan alleen herstellen door het voldoende en de juiste energie te geven.

TuiNa massage

TuiNa is heel geschikt voor spierklachten zoals schouder- en nekklachten, pijnlijke benen en voeten. Maar TuiNa kan ook heel goed ingezet worden bij maagklachten, slapeloosheid of stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid.

Acupunctuur

Binnenkort zal je hier meer informatie vinden over deze behandeling.

Cupping

De cupping massage is een onderdeel van de traditionele geneeskunde en is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen.

Moxa / Guasha

Moxatherapie is een eeuwenoude behandelwijze uit de traditionele Chinese geneeskunde. “Moxa” is een andere naam voor bijvoetkruid (Artemisia vulgaris) en heeft een verwarmende werking.

Moxa-lamp

In mijn praktijk staat een moxalamp. Deze lamp geeft een weldadige warmte af die niet alleen prettig voelt, maar ook heilzaam is. Pijnklachten nemen af en je stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren.