Behandelingen

Laboratoriumdiagnostiek kan onderdeel zijn van alle behandelingen
Lees verder

kPNI & Orthomole­culaire therapie

Op zoek naar een betere gezondheid? Een leefstijl met meer energie? Beter slapen? Kortom: wil je van je klachten af? Ik help je op weg naar een gezondere versie van jezelf door de oorzaak van je klacht te achterhalen en op een natuurlijke manier de balans te herstellen.

Acupunctuur

Als je aan iemand vraagt wat het belangrijkste is in zijn of haar leven dan krijg je meestal het antwoord: mijn gezondheid. En dat gezondheid belangrijk is, merk je vooral op het moment dat je ziek wordt. Alles staat dan even stil.

TuiNa massage

TuiNa is heel geschikt voor spierklachten zoals schouder- en nekklachten, pijnlijke benen en voeten. Maar TuiNa kan ook heel goed ingezet worden bij maagklachten, slapeloosheid of stress gerelateerde klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid.

Laboratorium­onderzoek

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je moe, futloos, weinig zin om dingen te ondernemen, slaap je slecht, vergeet je van alles en/of heb je last van je darmen? Dan kan een laboratoriumonderzoek de oplossing zijn!

Kinder TuiNa

Kinder TuiNa is een zachtaardige methode om kinderen te behandelen. Kinderen zijn extra gevoelig voor veranderingen waardoor een kind uit balans kan raken.

Cupping

De cupping massage is een onderdeel van de traditionele geneeskunde en is een vorm van acupunctuur die gericht is op de beweging van de energie, het bloed en de lichaamsvloeistoffen.

Ketogeen leefstijl programma

Een leefstijl waar je heel veel energie van krijgt. Een leefstijl die goed is voor je lijf en je gezondheid en je ook mentaal een boost geeft. Als je eenmaal de slag te pakken hebt, dan wil je niet anders meer.

Moxa / Guasha

Moxatherapie is een eeuwenoude behandelwijze uit de traditionele Chinese geneeskunde. “Moxa” is een andere naam voor bijvoetkruid (Artemisia vulgaris) en heeft een verwarmende werking.

Voedingsadvies

Ons lichaam maakt uit voedingsstoffen energie. Bij gezondheidsklachten is er altijd sprake van een verstoorde energieverdeling in ons lichaam. Het lichaam kan alleen herstellen door het voldoende en de juiste energie te geven.

Moxa lamp

In mijn praktijk staat een moxalamp. Deze lamp geeft een weldadige warmte af die niet alleen prettig voelt, maar ook heilzaam is. Pijnklachten nemen af en je stofwisseling en bloedcirculatie verbeteren.

Vergoedingen

Bekijk de overzichten van de zorgverzekeraars voor de vergoedingen van 2021

Vergoedingen

Bekijk de overzichten van de zorgverzekeraars voor de vergoedingen van 2024.

Artikelen

De kracht van een ketogeen voedingspatroon

Een ketogeen dieet mag je maar een paar weken doen. Die mening delen veel gezondheidsprofessionals, zowel […]

Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van ouderdom te verminderen. Het […]

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Veel voorkomende klachten: Opgeblazen gevoel Buikkramp Diarree Constipatie/verstopping depressieve stemmingen Migraine en hoofdpijn Vermoeidheid Slaapproblemen Slaapstoornissen […]
Neem eenvoudig contact op via WhatsApp (je zal worden doorverwezen naar de WhatsApp omgeving)