Gezondheid is je grootste goed dus daar zouden we veel in moeten investeren. We leven in een drukke maatschappij waar steeds meer van ons wordt gevraagd. Om gezondheidsproblemen te voorkomen is het belangrijk om ons lichaam goed te voeden want we zijn voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor ons eigen gezondheidstoestand. Met inzicht en ondersteuning kun je je levenswijze zo veranderen dat een positieve verandering plaatsvindt. Er zijn zoveel mogelijkheden om ziekten te voorkomen of te bestrijden met leefstijl, voeding, suppletie en ontspanning. Ons lichaam weet namelijk prima hoe het moet herstellen.

Orthomoleculaire Therapie

Simpel gezegd is het een therapie waarbij gekeken wordt naar klachten en het verband met tekorten aan voedingsstoffen zoals vetten, eiwitten, koolhydraten, maar ook vitaminen en mineralen. Bij een tekort van één of meerdere van deze stoffen, ontstaan er klachten/ziekten. Alle vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen die normaal in het lichaam voorkomen, moeten voor het goed functioneren van ons lichaam in optimale hoeveelheden aanwezig zijn. Bij orthomoleculaire therapie worden voedingsstoffen toegepast om ziekteprocessen tegen te gaan en genezingsprocessen te bevorderen. Het gaat dan eigenlijk om het ondersteunen van het lichaam om zichzelf te genezen. Het is in feite een synoniem voor ‘voedingsgeneeskunde’.

Verbeter je gezondheid

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten ontstaan. Door ziekten te voorkomen of te genezen met leefstijlveranderingen kun je een beter leven krijgen. Ik geef je graag een optimale ondersteuning en voorlichting die het beste past bij je individuele behoeften. Kortom, je leert gezond en dus genezend eten, slapen en bewegen, met, indien nodig, ondersteuning van de juiste supplementen en planten.

Let food be the medicine and medicine be the food.

— Hippocrates

Prijzen

<i class="fas fa-file-alt"></i>

Intake

Voorbereiding,
60 / 75 minuten
€140,-

<i class="fas fa-comment-dots"></i>

Adviesgesprek

Uitwerking & bespreking behandelplan
60 minuten
€80,-

<i class="fas fa-leaf"></i>

Vervolgconsult

Behandeling
maximaal 60 minuten
€80,-

<i class="fas fa-leaf"></i>

Uitgebreid therapieplan

Uitgewerkt plan met voedings- en gezondheidsadvies
€45,-