Prijzen & Vergoedingen

Orthomoleculaire Therapie

Behandeling Duur Kosten
Intake Circa 1,5 uur €95,00
Vervolgconsult €50,00

Kosten voor aanvullend onderzoek, voedingssupplementen en kruidenpreparaten vallen niet onder het consulttarief en worden meestal niet vergoed.

Consulten per skype, telefoon of email zijn ook mogelijk. Je krijgt een persoonlijke plan van aanpak per email met online support. Neem hiervoor contact met mij op.

Intake
Voorafgaand aan het intakegesprek ontvang je een intakeformulier. Het gesprek duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De voorbereidingstijd zit hier bij inbegrepen.

Vervolgconsult
Na de intake verwerk ik alle gegevens tot een persoonlijk behandelplan, dit bespreken we tijdens het vervolgconsult.

Vergoedingen

Natuurlijk Inge is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG (Maatschappij Bevordering Orthomoleculaire Geneeskunde). Indien je aanvullend verzekerd bent is het mogelijk een vergoeding te ontvangen.

Overzicht vergoedingen MBOG therapeuten

TuiNa massage, Acupunctuur, Cupping, Guasha & Moxa

Eerste behandeling
Deze behandeling bestaat altijd uit een kort intakegesprek, vervolgd door de behandeling naar keuze. Deze behandeling duurt ca. 1,5 uur en bedraagt €60

Vervolgbehandelingen
De vervolgbehandelingen duren 1 uur en een kwartier en kosten €50,00.

Betaling

De eerste behandeling dient contant of direct per tikkie betaald te worden, vervolgbehandelingen bij voorkeur (binnen 8 dagen) per bank. Er is geen pin mogelijkheid. Na afloop van elke orthomoleculaire behandeling ontvangt u een factuur die eventueel te declareren is bij uw zorgverzekeraar.

Annulering / te laat

Alle afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Let op: bij het afzeggen binnen 24 uur wordt het volledige tarief in rekening gebracht. Als u te laat op de afspraak verschijnt, gaat dit van de behandeltijd af. Kom dus op tijd!

Wie ga jij verrassen met een heerlijke massage?


Een massagecadeaubon is mogelijk voor ieder willekeurig bedrag en in te zetten voor alle massages uit mijn aanbod. De massagecadeaubon is een jaar geldig.

* Massagecadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld.