Cosmetische acupunctuur voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Het vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook de huidproblemen aan en verbetert je vitaliteit.

Cosmetische acupunctuur is een effectieve, niet chirurgische behandeling om de verschijnselen van ouderdom te verminderen. Het is een vorm van acupunctuur die zorgt voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Behandeling met cosmetische acupunctuur geeft een natuurlijk resultaat. Het biedt een minder ingrijpende verandering dan bijvoorbeeld een behandeling met fillers of plastische chirurgie dat doet.

Geen Botox of chirurgisch ingrijpen

Het belangrijkste voordeel van cosmetische acupunctuur is dat er geen chemische substantie in de huid wordt gespoten. Bij het ouder worden verminderd de collageenproductie in de huidcellen. Dit is een van de belangrijkste oorzaken bij het ontstaan van rimpels en het slapper worden van de huid.

Met cosmetische acupunctuur verbeter je de doorbloeding, het zorgt voor extra collageen, verbetert de hormoonbalans, draagt zorg voor een betere circulatie en vochtregulatie en verstevigt de poriën. Cosmetische acupunctuur vermindert tekenen van stress en veroudering van de huid, zoals wallen, rimpels en lijntjes.

Er wordt niet alleen gewerkt aan het gezicht maar als vanzelfsprekend wordt het gehele lichaam behandeld. Het gezicht is een uiting van alles wat zich in je lichaam afspeelt.

Hoe ziet een behandeling eruit?

 1. Reiniging van het gezicht
 2. Acupunctuur dmv kleine dunne steriele naaldjes
 3. Ontspannen gedurende 20 minuten 
 4. Gezichtsmassage dmv cupping, Moxa of gebruik van de dermaroller of Guasha

Resultaat van de behandeling

 • Stimulatie van de collageenproductie
 • Vertraging van het verouderingsproces van de huid
 • Liften en versterken van slappe spieren
 • Vermindering fijne lijntjes en rimpels
 • Gezonde en frisse huidskleur
 • Vermindering acne
 • Vermindering donkere kringen en wallen onder de ogen
 • Verbetering van de vochthuishouding van de huid
 • Balans tussen lichaam en geest

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Al naar gelang de diepte van de rimpels zijn er ongeveer 12 sessies nodig. De eerste 6 a 10 sessies vinden 2 maal per week plaats. Daarna worden de resterende sessies 1 maal per week uitgevoerd. Daarna 1 x per maand een sessie als onderhoud. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Prijzen

Cosmetische Acupunctuur kan bijgeboekt worden bij de behandeling Acupunctuur of los worden geboekt. Voor prijzen van deze behandeling klik je hieronder door naar Acupunctuur of kijk je op het volledige prijzenoverzicht.

Onderwerpen: