Intake gesprek

Tijdens het eerste consult neem ik in een uitgebreid vraaggesprek je gehele gezondheid, klachten, eet- en leefstijl en geschiedenis door.

Samen zoeken we naar factoren die tot deze klacht geleid hebben, dit om de oorzaak of oorzaken van de klacht(en) te kunnen aanpakken. Het is daarbij van belang ook op andere lichamelijke of geestelijke ongemakken in te gaan en terug te gaan in het verleden omdat daar vaak verbanden mee te leggen zijn. Als het nodig is worden er aanvullende onderzoeken gedaan zoals een bloed-, speeksel- of ontlastingsonderzoek.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreken we het behandelplan dat voor jou op maat is gemaakt. Hierin staan adviezen omtrent voeding, leefstijl, beweging en over eventuele supplementen. Een natuurlijk behandelplan om jouw geluk en gezondheid te versterken.

Vervolgconsulten

Hierin bespreken we het verloop van de voorgestelde behandeling, wordt de therapie indien nodig bijgesteld of aangevuld. Ook verwijzing naar een andere therapeut of arts behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Een aanpak op maat, samen met jou gemaakt en passend bij waar jij op dit moment staat in je leven.