Shilo Mandl

Dankzij Inge is mijn gezondheid enorm verbeterd. Niet alleen heb ik veel minder lichamelijke klachten, ook mijn energie is gegroeid. Inge kijkt wat ik kan doen om mijn gezondheid te verbeteren op een manier die ook echt bij mij past. Na elk bezoek kom ik vol energie en ontspannen thuis.

L.J.

Inge is goed voorbereid en vraagt tijdens de intake ook goed door naar je gesteldheid. Ze stelt je daarnaast ook gerust. De professionele praktijkruimte van Natuurlijk Inge straalt rust en warmte uit. Kortom, een fijne plek. Aanrader!

Barbara F

Inge is aardig, luistert goed en is zeer professioneel. Mooie fijne ruimte. Geeft goede adviezen en de massages zijn heerlijk. Binnenkort maar weer een keer langs.

Ingrid Adriaensen

Door goed te luisteren gaat Inge opzoek naar de oorzaak, in een prettige omgeving. Inge weet waar ze mee bezig is dat geeft vertrouwen.

Robbie G

Inge heeft mij erg goed kunnen helpen. Ik heb al jaren klachten nek en schouder en na een aantal behandeling nu zo goed als verholpen. Naast massage past Inge ook veel andere technieken (acupunctuur, cupping) om spieren los te maken en bovendien nog goed advies voor het gebruik van supplementen en voeding waar ik ook veel profijt van heb. Ik kan het iedereen aanraden!

Willem

Inmiddels heb ik meerdere accupunctuur behandelingen bij 'Natuurlijk Inge' ondergaan. Wat me meteen opviel was de rustige en prettige ontvangst door Inge. Ze nam uitgebreid de tijd om te luisteren en vervolgens een behandelplan voor te stellen. Ik heb er enorm veel baat bij gehad, mijn nekklachten zijn zo goed als verdwenen. Een aanrader wat betreft deskundigheid, geduld, behandelingen en gewenst eindresultaat!

Chantal Naalden

Ik kom graag bij Inge. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en legt dingen op een rustige en fijne manier uit.

Jennifer Taylor

The entire experience with Inge was wonderful. She was EXTREMELY accommodating to me as I needed to book 2 last minute appointments. (I was traveling to see family in the Netherlands and had pain so bad that I was nervous about the long flight back to the US.) I had a combination of massage and acupuncture and really felt like she worked very hard to relieve my neck and back of the tension that had been building. She is great at asking questions about pressure and checking in during the session for your comfort. Would absolutely recommend!

Roger Mulders

"Drukke baan, druk leven, altijd druk druk druk en dan is het goed om regelmatig even volledig te ontspannen. De Tuina ontspanningsmassage van Inge helpt daar buitengewoon goed bij. Zeker een keer proberen!

Pien Romme

Een cadeautje voor mezelf als ik naar Inge ga. Ze neemt de tijd en je voelt de liefdevolle aandacht. Heerlijk, een uur genieten en daarna nog meer zen.

Segund Segund

Dankzij Inge is mijn gezondheid enorm verbeterd. Niet alleen heb ik veel minder lichamelijke klachten, ook mijn energie is gegroeid. Inge kijkt wat ik kan doen om mijn gezondheid te verbeteren op een manier die ook echt bij mij past. Na elk bezoek kom ik vol energie en ontspannen thuis.

Roos van den Berg

Inge leert mij te kijken en te luisteren naar mijn lichaam. En laat mij zien wat voor invloed voeding heeft op mijn klachten. Dit samen met de massages en acupunctuur zorgt ervoor dat ik meer energie heb en mijn klachten verminderen. Je kunt Inge altijd benaderen voor tips en vragen, ze antwoord hier altijd uitgebreid en vol interesse op.

Pieternel Naterop

Dankzij Inge heb ik een beter inzicht gekregen ,wat voeding kan doen ,om mijn klachten bij hypothyreoidie te verbeteren. Met veel aandacht en veel geduld luistert Inge naar mij en helpt me om mijn voedingspatroon en levensstijl te veranderen en daarmee mijn energie naar een hoger level te brengen. Het levens plezier weer terug te krijgen ,gewrichtsklachten te verminderen. Steeds opnieuw kan ik via de e-mail vragen stellen en altijd krijg ik bevredigende antwoorden terug . Het kan gaan over recepten ,waar en welke voedingsproducten maar ook aanmoedigingen om de veranderingen vol te houden. Het resultaat: mijn energie en levenslust is weer terug.

Vanessa van der Sommen

Inge is een professionele, lieve, warme, betrokken en doortastende vrouw. Ze geeft mij naast hele goede en fijne massages ook voedingsadviezen op maat passend bij mijn klacht. Daarbij gebruikt ze haar kennis vanuit de oosterse en westerse geneeskunde en ik vind dat dit elkaar zo goed aanvult. Ze kijkt en voelt wat ik nodig heb. Ik ga bijzonder graag naar haar toe omdat ik bij haar mezelf kan zijn en meer energie heb gekregen. Voor tussentijdse vragen staat zij ook altijd voor je klaar!

Annika van der Velde

Ik kan de behandelingen van Inge aan iedereen aanraden. Haar kijk, kennis en aanpak op het gebied van voeding, wat dit voor je lichaam kan doen en hoe je beter voor je eigen gezondheid kan zorgen, zijn van ongekende waarde. Met of zonder lichamelijke klachten is het een aanrader. Persoonlijk heb ik na jarenlange klachten die grillig verliepen, ervoor gekozen naast de reguliere behandelingen voor de ziekte van Crohn en de effecten op mijn energieniveau, me toch meer te willen laten begeleiden in voeding. Via een vriendin ben ik bij Inge terecht gekomen. Na 3 weken merk ik al zichtbaar en vooral voelbaar effect. Naast alle nieuwe inzichten over voeding en supplementen (tekorten aanvullen) ben ik mijn gedrag rondom eten en voor je lichaam zorgen anders gaan inrichten en voel ik me merkbaar energieker en heb ik aanzienlijk minder vaak pijn. Daarnaast kijkt Inge integraal mee met gedachten en emoties die een weerslag hebben op je lichaam. De acupunctuur behandelingen hebben een zeer positief bijgedragen aan mijn proces van gezonder worden. Ik ben ervan overtuigd dat deze integrale aanpak mij meer kwaliteit van leven geeft. Inge staat altijd voor je klaar bij vragen en tips ook tussentijds de behandelingen. En dat met volle aandacht en interesse! Kortom, ik zou iedereen adviseren een bezoek te brengen aan Inge.

Jessica Koole-Willemse

Sprongen vooruit gegaan in korte tijd met dank aan Inge. Na een aantal jaar darmklachten kreeg ik de diagnose prikkelbaar darm syndroom van de MDL-arts. Een grote verandering in levensstijl en voeding onder deskundige begeleiding van Inge heeft mij na 3 weken al grotendeels van mijn pijnklachten af geholpen. Een duidelijke uitleg en logische verklaring van het waarom voeding zo bepalend is bij darmklachten bracht mij ertoe dat ik nog steeds heel gemotiveerd ben om het persoonlijke behandelplan van Inge te blijven volgen. Fijn ook om tussentijds altijd om feedback/advies te kunnen vragen. Super bedankt Inge!

Geert Boemaars

Een zeer professioneel adres waar serieus na je geluisterd wordt en dan actie word ondernomen. Ben hier nu een 10 tal keren geweest en kom altijd met een super goed gevoel weer thuis. Inge is niet alleen in de afgesproken tijd met je bezig zij houd op alle vlak je op de hoogte als ze iets tegenkomt waar ze je mee kan helpen. kortom zeer tevreden.

Remke Mulders

Ik ben bij Natuurlijk Inge terecht gekomen voor advies over voedingssupplementen om mijn weerstand weer op peil te krijgen. Inge heeft me geweldig geholpen hiermee, ben echt heel blij met de resultaten!

Monique Kuijlen

Inge heeft mij op een fijne manier geholpen om een goed, en bij mij passend, eetpatroon aan te leren. Binnen een paar sessies was ik van mijn lichamelijke klachten af.

Nathali Pille

Zeer tevreden. Inge neemt rustig de tijd, geeft goede praktische adviezen en legt alles heel duidelijk uit. Ze heeft mij heel goed geholpen.

Gerrit Groeneveld

Ik ben ga elk bezoek vol met positieftijd weer terug naar huis. Inge is heel geduldig en luistert goed naar je.

Sanne Landzaat

Vorige week wederom een superfijne massage gehad van Inge. Fijn ontvangst en rustgevende ruimte. Stevige en krachtige massage zodat alles lekker losgemaakt wordt, maar vooral heerlijk om te ontspannen.

Susan Keller

Natuurlijk Inge. De naam zegt het eigenlijk al. Natuurlijk ga je naar Inge! Ik was op zoek naar een orthomoleculair arts in Breda of omgeving. Ik kwam terecht bij Natuurlijk Inge in Ulvenhout. Tijdens de intake gaf ze aan wat de rol van voeding is op de klachten en met dit inzicht stelde ze een behandel/voedingsplan voor. Het was even schakelen, maar eenmaal om wil je ook niets anders meer. Daarnaast kreeg ik meerdere Tuina massages. Deze Tuina behandeling is erop gericht om blokkades af te breken en de doorstroming te bevorderen. En dat voel je meteen! Inge is een zeer professionele en vriendelijke vrouw, die goed weet wat ze doet. Of het voor voedingsadvies, Tuina, of acupunctuur of cupping is, ik kan iedereen Natuurlijk Inge aanraden!

Sophie

Inge is ontzettend kundig, professioneel en doortastend met heel veel kennis. Ze heeft oog voor het gehele plaatje en pluist het probleem tot op de bodem uit, waardoor het resultaat optimaal is. Ze steekt hier veel tijd en energie in. Inge is open en eerlijk en geeft duidelijke, concrete en toepasbare adviezen. Ook geeft ze goede uitleg, waardoor het heel duidelijk is wat ze doet en waarom. Haar behandelingen zijn zeer effectief een zeer succesvol, een echte aanrader!

Nicole Vingerhoeds

Inge is heel kundig in haar werk. Na een veelal vragen wist Inge hoe ik mijn voeding aan moest pakken/veranderen en verdwenen een groot aantal van mijn klachten. De massage’s zijn de bekende kers op de taart. Heerlijk ontspannend en volledig zen verlaat je de praktijk.

Tiny van Beijsterveldt

Sinds ik bij Inge kom zit veel beter in mijn vel,ik had moeite met slapen omdat ik dan ging liggen piekeren en door die onrust was ik de hele dag moe door slaap tekort,wegens een druk leven was ik vaak oververmoeid ,met goede massage 's en diverse hoogwaardige supplementen en goede voedings adviezen gaat het nu zoveel beter met me .Inge is een heel zorgzame en betrokken vrouw en neemt haar praktijk heel serieus. Inge ik ben blij dat ik je gevonden heb. Afz Tiny

Niels Razenberg

Via mijn partner ben ik bij Inge terecht gekomen met aanhoudende hoofdpijnklachten. Inge heeft na de intake waarbij er goed doorgevraagd wordt naar (onderliggende) klachten vrijwel meteen een geschikte behandeling klaar. In mijn geval was dat het los masseren van mijn schouder- en nekspieren in combinatie met cupping. Tijdens de behandeling geeft Inge verder goed advies over een gezonde leefstijl en welke voeding daar bij kan helpen. Mocht ze leuke recepten tegenkomen dan stuurt ze deze door via mail of Whatsapp, dus ook na de behandeling blijft ze tijd voor je houden. Na de eerste behandeling namen de hoofdpijnklachten al af en na de tweede en derde behandeling was ik er vanaf. Vanwege veel stress ook daarna nog bij Inge geweest met andere type klachten, waar ze dan ook een passende behandeling voor heeft (bijvoorbeeld acupunctuur). Dit allemaal in goed overleg en een gezellig praatje maakt het altijd een fijne en ontspannende 1,5 uur!

Majka Goos-Roerink

Inge heeft na een uitgebreide intake mijn tiener dochter erg goed op weg geholpen om gezonder te leven; m.b.v. voedings- en bewegingsadviezen, aangevuld met supplementen. Het hele gezin doet goed mee en ik ben zelf erg tevreden over Inge's aanpak! Zij deelt ook vaak gezonde, lekkere recepten en je kan altijd bij haar terecht met vragen. Ik kan Inge zeker aanbevelen!

Peter ter Haar

Eindelijk iets gevonden wat werkelijk helpt om een gezondere weg in te slaan. Inge weet waar ze over praat en raakt de juiste snaar om door te zetten. Fijn.

Marinke van der Werf

Het voordeel van de praktijk Natuurlijk Inge, is dat Inge naast de orthomoleculaire therapie ook acupunctuur, cupping en diverse massage technieken aanbiedt. Ik ben naar haar praktijk gegaan voor Orthomoleculair advies in verband met mijn burnout. Haar behandelplan was heel compleet en heeft mij gelijk geholpen in mijn energieniveau. Aanvullend heb ik acupunctuur en cupping gedaan voor een tenniselleboog en ook hier vooruitgang geboekt! Inge heeft veel kennis paraat en weet ook de nodige ontspanning te bieden wanneer je met een druk hoofd en lijf de praktijk binnen komt.

Patricia de Jong

Heb inmiddels diverse malen ervaring mogen hebben met Inge. In alle eerlijkheid, via primair massage, maar in verschillende disciplines. Hiermee bedoel ik: zowel als mentale massage, als een concreet mechanisch defect wat weer in beweging dient te komen, waarbij ze altijd heel treffend de vinger op de zere plek van processen ‘elders in het lijf’ weet te leggen. Het valt me op dat Inge ratio en gevoel op een mooie manier weet te verbinden, daarnaast op zoveel meer manieren energie geeft en laat afvloeien dan een ‘reguliere’ diepte massage of behandeling ooit zou kunnen doen.